Vacature bij Helderzorg

5 juli 2023
Vacature bij Helderzorg
Vacature bij Helderzorg

Helderzorg biedt begeleiding aan (jong)volwassenen en gezinnen in een groot deel van Gelderland en Overijssel, waaronder de Zorgregio’s Midden-IJssel/Oost-Veluwe, IJsselland, Twente en de Achterhoek.

Wij zijn per direct opzoek naar een ambulant begeleider 28-36 uur

Jouw Functie:
– Je begeleidt de volwassen zorgvrager in eigen omgeving en/of biedt jeugd- en opvoedhulp en stabiliseert gezinssituaties.
– Je werkt in uitdagende (gezins- en relatie) systemen waarbij de ontwikkeling van de zorgvrager / het kind wordt bedreigd en/of veiligheid niet vanzelfsprekend is.
– Je werkt laagdrempelig en legt actief contact met de zorgvrager. Je plant en organiseert je eigen agenda / werkt met verschillende cliënten per dag.
– Je stelt begeleidingsplannen, rapportages en evaluaties op.
– Je kent de hulpverleningsketen en adviseert en coacht collega’s om het best mogelijke voor de zorgvrager te realiseren.
– Aan de hand van een plan van aanpak draag jij zorg voor het behalen van de vooraf gestelde doelen. Dit plan vormt een leidraad voor de begeleiding.
– Je neemt deel aan interne en externe overleggen.

Kom je langs voor een kop ☕️. Wij zullen jou dan meer vertellen over onze werkwijze en kijken samen naar de mogelijkheden bij Helderzorg.

Kijk op onze website voor meer informatie
www.helderzorg.nl